Články


Cesta do Čeloviec

Takže ako začať, po obede v sobotu sme  si opravovali bicykle a chceli sme isť do  Čeloviec za kamarátmi. Čo sa nám aj podarilo. Kým sme prišli do Čeloviec tak ma skoro šľak trafil ale nevadí. Martin ma skoro zhodil z bicykla, ja som sa zľakol . Stále kričal a bliakal. Skoro som sa zabil lebo mi nebrzdil bicykel ale potom som brzdu spravil a bolo dobre potom. Ako sme prichádzali do Čeloviec tak oproti mne sa rozbehli kone ja som sa zľakol a zoskočil z bicykla. Spadol som do šianca. Potom som sa prebral a pokračoval som v jazde. Až sme prišli do dedini tak nás už čakali kamaráti. Šli sme na osadu tak okolo nás hádam aj sto psov. Boli malé, veľké a aj stredné. Boli celkom pekné a aj hravé. Podaktoré boli aj zúrivé. Mal som s toho dobrý pocit . Po hodine sme šli domov a cestou domov sme chceli ísť do Vinice. Neprešli sme ani 50 metrov a vrátili sme sa späť. Kým sme prišli do Hrušova skoro sme si pľúca vypľuli.

 Moje záľuby

K mojím záľubám patrí počúvanie hudby, jedenie a hlavne spanie.  Rád sa prechádzam s kamarátmi. Keď sa stretnem s Marikou a s Alešom tak je to strach a hrôza. Robíme iba zle každému.Vždy keď sa idem snimi prejsť máme iba zle od každého. Stále ma nahovárajú na zlé veci a ja sa vždy dám nahovoriť. Potom ideme domov a čaká nás prekvapenie .....čiže bitka od rodičov. Keď ma doma zbijú, pustím si piesne a potom sa ukludním. Rád počúvam latino americké piesne. Moji najoblúbenejší  speváci sú Maluma, Nicky Jam, Ozuna, Becky G  a mnoho ďalších. Mám rád aj rómske piesne. S rómskych spevákov mám rád Notár Mary, Mamuko Berci, Maco Mamuko. Sem tam si pustím aj anglické pesničky. S anglických spevákov počúvam David Guetta, Bebe Rexha, Rita Ora, Sofia Reyes.

Voľný čas

Cez voľný čas pozerávam Wrestling. Mám to rád iba zato že sa tam bijú. Vo Wrestlingu vystupujú muž a aj ženy. Pozerávam oboje, ale radšej si pozriem ženský súboj. Keď sa doma nudím tak si putím telku a pozerám na ňom všetko čo príde. Mám rád telku. 

© 2019 Psí útulok | Všetky práva vyhradené
Vytvorené službou Webnode
Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky